nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Ons aanbod

Cobi Bewind ondersteunt mensen die door omstandigheden niet meer zelf hun eigen financiën kunnen regelen. Cobi Bewind werkt alleen op basis van doorverwijzing en heeft beschermingsbewind als kernactiviteit.  

  

Financiele gezondheid

Met onze diensten zorgen wij voor financiele stabiliteit. Stabiliteit door balans tussen inkomsten en uitgaven zorgen ervoor dat nieuwe schulden niet meer kunnen ontstaan.

 

Volledig transparant

Cobi Bewind staat voor transparante dienstverlening. Dit is van belang, aangezien we met financiën van anderen werken. Onze klanten krijgen toegang tot ons (betaal)systeem. Door in te loggen op ons betaalsysteem kunnen ontvangsten en betalingen gevolgd worden. Daarnaast is het budgetplan en zijn de schulden direct raadpleegbaar. Tevens kunnen alle items afzonderlijk geprint worden. 

Goede afstemming

Uniek aan onze dienstverlening is dat wij onze hulp afstemmen op de overige hulpverlening die in veel gevallen al aanwezig is. Wanneer blijkt dat overige hulpverlening niet aanwezig is, maar wel noodzakelijk, verzorgen wij de doorverwijzing. 

 

Bereikbaarheid

Bovendien staan we voor een heldere en duidelijke communicatie. Onze klanten kunnen van maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot aan 13.00 uur ons telefonisch benaderen. Onze bereikbaarheid is verder verzekerd via de e-mail info@cobibewind.nl.

 

 

COBI Bewind |Postbus 28113 |3828 ZJ Hoogland |033-4480188 |info@cobibewind.nl
© 2019 COBI-bewind.nl|Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline