nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

Ons Aanbod

Wat kunt u van ons verwachten
Wij zijn dienstverleners. Dat betekent dat u van ons een financiële dienst afneemt. Wij werken alleen onder toezicht van een Rechtbank en volgens de kwaliteitseisen die voor beschermingsbewindvoerders gelden.

 

Wij zorgen er voor dat u balans krijgt tussen uw inkomen en  uitgaven. Wanneer u schulden heeft, maken wij een plan van aanpak hoe deze schulden kunnen worden opgelost. In dit plan van aanpak staat hoe u er voor kunt zorgen dat wij een oplossing kunnen vinden voor uw schulden. Ook maken wij een heldere tijdsinschatting op basis van uw situatie. Dit zodat u weet hoelang het duurt voordat u schuldenvrij bent. Wij voeren dit plan van aanpak met u samen uit.

 

Wanneer u ons inschakelt krijgt u volledig inzicht in uw eigen gegevens. U krijgt toegang tot uw digitaal dossier, die u op ieder moment dat u wenst, kunt raadplegen.  U ziet in uw digitale dossier uw budgetplan, mutaties op uw bankrekeningen, een overzicht wat er daadwerkelijk is binnen gekomen, uw schuldenlijst, uw polissen en alle andere documenten die u mogelijk nodig heeft  Wij bieden u totale inzicht en overzicht.

 

Naast het bieden van inzicht en overzicht doen wij nog meer. Wij nemen alle handelingen die van belang zijn voor uw financiën van u over. Dit betekent dat wij contact onderhouden met degenen waar u geld van krijgt en met degenen die u geld moet betalen. Dit zijn niet alleen uw schuldeisers, maar ook de partijen (bijvoorbeeld uw verhuurder) die u maandelijks moet betalen

COBI Bewind |Postbus 28113 |3828 ZJ Hoogland |033-4480188 |info@cobibewind.nl
© 2024 COBI-bewind.nl|Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline